"Перелік знищених цілей оновлюється". У ГУР розповіли про наслідки "прильоту" у Джанкой

В окупованому Джанкої у Криму було знищено пускові установки ЗРК С-400 та іншу техніку ворога 17 квітня. Перелік втрат ворога опублікувало Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в Телеграм 18 квітня.

"Кількість уражених або знищених об’єктів авіації ворога та чисельність втрат серед особового складу російської окупаційної армії уточнюється", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що 17 квітня 2024 року внаслідок успішної операції Збройних Сил України на військовому аеродромі міста Джанкой у тимчасово окупованому Криму знищено або критично пошкоджено: 

- 4 пускові установки ЗРК С-400;

- 3 радіолокаційні станції;

- пункт управління засобами ППО;

- апаратура спостереження за повітряним простором "Фундамент-М". 

У ГУР підкреслили, що перелік знищених цілей ворога оновлюється.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ атакували дронами військову частину в Мордовії РФ.

Раніше також повідомлялося, що атака дронів України по військовій частині в Мордовії може бути "перетином ядерної червоної лінії" путіна.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті