"Зобов'язання не виконано": Ердоган звинуватив Путіна в брехні

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган висловив розчарування своїм російським колегою Путіним, звинувативши його у недотриманні свого слова. Про це повідомляє державне агентство Anadolu

Ердоган незадоволений тим, що Росія не зачистила окремі сирійські райони від терористів, про що було домовлено під час його візиту до Сочі у 2019 році.

"На жаль, не дивлячись на неодноразові нагадування з нашого боку, ці зобов'язання не виконані. Чи то не виконують, чи то не можуть виконати. У відповідь ми заявляємо, що в разі невиконання цих домовленостей, ми самі зробимо необхідні кроки проти терористів", - сказав Ердоган. 

Як повідомлялося раніше, 18 листопада Ердоган обговорив з путін зернову угоду та переговори з Україною

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті