Низка регіонів РФ та окупований Севастополь відмовилися від святкування 9 травня, у багатьох містах "поки думають"

У низці російських регіонів, а також в окупованому Севастополі відмовилися від святкування "дня перемоги" 9 травня. Про це повідомили росЗМІ 18 квітня.

"Через можливі теракти і атаки українських БПЛА від парадів і салютів відмовилися: Бєлгородська, Брянська, Псковська, Рязанська і Курська області, а також Севастополь. "Безсмертний полк" там пройде в онлайн-форматі. До акції пам'яті тільки через інтернет також приєднаються Комі, Чита, Забайкальський край і Нижегородська область", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що в багатьох містах "поки думають".

У повідомленні підкреслюється, що від святкувань відмовилися, "щоб не провокувати противника скупченням техніки і військовослужбовців у містах". 

"Минулого року від святкування 9 травня відмовилися 23 міста. Серед них регіони прикордоння, Крим і навіть Тюмень", - йдеться також у повідомленні.

Раніше міноборони РФ відзвітувало про "припинення спроб Києва здійснити терористичні атаки" над трьома областями, зокрема повітряними кулями.

Раніше також повідомлялося, що вночі Бєлгород атакували понад 20 безпілотників.

Статті

Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Всі статті