Призначати субсидії українцям буде Пенсійний фонд

З 1 грудня 2022 року оформленням субсидії для громадян України займатиметься Пенсійний Фонд, а не Служба соціального захисту населення. Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

Повідомляється, що на нараді структурних підрозділів, яка пройшла під головуванням очільника ЗОВА Олександра Старуха, було розглянуто постанову КМУ про передачу функцій щодо призначення та виплати субсидій до Пенсійного фонду України. З 1 грудня саме ПФУ буде займатися цим питанням, до цієї дати, як і раніше, призначення та виплати субсидій - це відповідальність Служб соціального захисту населення. 

"Головним є те, що відтепер людям буде набагато простіше подати заяву на отримання субсидій. Ми закликаємо населення готуватися до опалювального сезону, адже він буде важким. Ці субсидії також виділяють для закупівлі твердого палива домогосподарствам з відповідним видом опалення", - відзначив Олександр Старух. 

Як повідомлялося раніше, Київській області бракує 600 мільйонів для завершення підготовки до опалювального сезону

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті