На Закарпатті під колеса вантажівки потрапила півторарічна дівчинка, коли її нетвереза матір відволіклась

На Закарпатті загинула півторарічна дівчинка, яка вибігла на дорогу та потрапила під колеса вантажівки, коли нетвереза мати відпустила її та відволіклась. Про це повідомляє Поліція Закарпатської області у Facebook 10 листопада.

"На дорозі місцевого значення 57-річний водій вантажівки "Урал", мешканець села Чорна Тиса, скоїв наїзд на малолітню дитину. Правоохоронці опитали очевидців, переглянули відео з камер спостереження та з’ясували, що цією вулицею йшла 32-річна місцева мешканка зі своєю півторарічною дитиною. Коли жінка відволіклася і перестала слідкувати за дитиною, дівчинка вийшла на проїжджу частину дороги, де потрапила під колеса вантажівки", - зазначається у повідомленні.

Дитину з місця події госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні, однак, від отриманих травм, вона померла.

У поліції повідомили, що водій, який був  за кермом вантажівки, перебував тверезий.

Також співробітники поліції освідували і маму загиблої дитини.

"У її крові зафіксовано 1,7 проміле алкоголю. Встановлено, що жінка була у стані алкогольного сп’яніння", - повідомили правоохоронці.

Її дії в поліції кваліфікували як злісне невиконання батьками обовʼязків по догляду за дитиною, що спричинило тяжкі наслідки.

Водія затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Максимальне покарання, яке загрожує жінці – до 5 років позбавлення волі.

Як повідомлялось раніше, народний депутат на смерть збив дівчину на трасі Київ-Чоп.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті