На окупованій Луганщині виник дефіцит палива на АЗС

Дефіцит палива спостерігається на окупованій території Луганської області протягом останніх кількох тижнів. Про це в ефірі телеканалу "Еспресо" 18 вересня повідомив голова Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко.

За його словами, соціальна напруга в так званій "ЛНР" зростає. Незважаючи на повідомлення сепаратиських ЗМІ про "поліпшення якості життя в республіці", реалії такі, що жителям окупованої Луганщини доводиться докладати зусилля з пошуку автомобільного палива.

"Є перебої з паливом. Зараз є певне подорожчання через його дефіцит. В іншому все без змін – як було не дуже гарно, так і залишається. Зокрема, під виглядом розбирання завалів в Лисичанську окупанти ріжуть на металобрухт системи опалення та водопостачання. Вже другу зиму поспіль люди в місті будуть кинуті напризволяще", - сказав Власенко.

Як повідомлялося, у "ДНР" поскаржилися на те, що у них знищили всі нафтобази і через це ростуть ціни на паливо.

За даними Центру нацспротиву, дефіцит пального загострюється і в тимчасово окупованому росією Криму, зокрема, внаслідок порушення логістичних маршрутів.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті