Коучиня з Луганщини проводить сесії та тренінги з фінансової грамотності для землячок-переселенок (гугл-форма)

Переселенці й переселенки з Луганщини можуть долучитись до коуч-сесій та тренінгів з фінансової грамотності, які проводить коучиня з Сєвєродонецька Ольга Агафонова на Закарпатті, найближчий захід відбудеться 22 лютого. Про це "ОстроВу" повідомила Ольга Агафонова 19 лютого.

"Це буде тренінг з елементами гри", - каже Агафонова про захід, проведення якого заплановано у Сваляві Закарпатської області на 22 лютого.

Зазначається, що тема тренінга - "Підвищення фінансової впевненості". Його організовує релокована з Луганщини ГО "Східноукраїнський центр підтримки жінок "Майстерня щастя" в рамках проєкту "Запускай кар'єру. Програма підвищення економічної спроможності". Він відбудеться 22 лютого 2024 року о 14:00 за адресою: м. Свалява, вул. Чорновола, 3 (Старобільський гуманітарний хаб). Цей тренінг відбуватиметься вживу, отже, ті ВПО з Луганщини, які мешкають на Закарпатті, для участі в ньому мають заповнити гугл-форму за посиланням.

Як повідомляють у ГО "Майстерня щастя", програма тренінгу включає наступне:

- бюджетування та управління фінансами;

- розвиток фінансової самостійності;

- практичні поради з ефективного управління фінансами;

- підтримка та мережі для жінок у фінансовій сфері.

Крім того, повідомляється, що протягом січня поточного року ГО "Майстерня щастя" організувала 4 групові й 10 індивідуальних коучингових консультацій із Ольгою Агафоновою. Попри те, що до "Майстерні щастя" по різну допомогу звертаються здебільшого жінки-переселенки, у даному випадку серед клієнтів пані Ольги було чимало чоловіків, особливо на групових заняттях.

Взяти участь в індивідуальних коуч-сесіях могли переселенки з Луганщини, які проживають у різних регіонах України - у форматі онлайн.

"Я вперше в житті наважилась на коуч-сесію, - каже переселенка з Луганської області Олена Єфімова, яка мешкає в Кіровоградській області й відвідала індивідуальну сесію онлайн. - Ми говорили про ті проблеми, які мене бентежили. Я розписала два аркуші в блокноті - робила нотатки. Про дуже цікаві техніки дізналась. Вдячна Ользі та організаторам за такий досвід".

Якщо вам цікава подібна допомога - слідкуйте за анонсами на сторінці ГО "Майстерня щастя" у Facebook

Раніше повідомлялось, що ГО з Луганщини "Майстерня щастя" готує жінок, у тому числі ВПО, до активної участі в управлінні власними громадами.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті