"Я вже пів року без роботи": Гіркін поскаржився на безробіття та безгрошів'я

Російський терорист, "екс-міністр оборони ДНР" Ігор Стрєлков (Гіркін), який безуспішно намагається потрапити на фронт в Україні, залишився без роботи та засобів для існування, - пише  The moscowtime.

На матеріальне становище Гіркін поскаржився під час зустрічі з прихильниками - членами московського осередку «Комітету 25 січня».

«Ні в кого роботи для мене нема? Я вже півроку без роботи», - зізнався він, відповідаючи на запитання аудиторії.

За словами Гіркіна, він кілька разів обігав усілякі інстанції, щоби поїхати воювати в Україну, проте всюди зустрічав відмову. «Той самий „Вагнер“ — там платять хоч щось… Не те щоб це був для мене найголовніший показник — це, звичайно, останній показник — але тим не менш», — нарікає терорист.

«Починати збирати донати за свої виступи? Ну, не хочеться, чесно сказати, не хочеться», - казав Гіркін, додавши, що найближчим часом не збирається заробляти і на мемуарах. За його словами, якщо почати писати мемуари щодо подій 2014 року в Україні, доведеться або «в принципових питаннях писати правду», або не публікувати їх взагалі.

Як повідомлялося, російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що знову не зміг "потрапити на війну" і повернувся до Москви.

Також Гіркін був готовий очолити штурмовий загін "Вагнер", якщо Пригожин не знущатиметься з нього.

Нагадаємо, що в середині листопада російського бойовика Ігора Гіркіна засудили до довічного ув'язненняиркина приговорили к пожизненному заключению за збиття пасажирського "Боїнга" на Донбасі.

Статті

Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Всі статті