Герой "Азовсталі" передав мільйон гривень сім'ям загиблих на війні футбольних фанатів

Герой оборони заводу «Азовсталь» Михайло Діанов передав благодійному фонду «Трибуна Героїв» 1 мільйон гривень. Про це повідомляє "Террикон" з посиланням на прес-службу організації. 

Фонд «Трибуна Героїв» створили українські вболівальники для системної фінансової підтримки сімей загиблих на війні футбольних фанатів з усієї України.

"Коли нашу справу підтримують найгідніші люди України, це надає неймовірних сил рухатись у ній далі. А ще декілька хвилин спілкування з Михайлом Діановим, справжнім героєм та надзвичайною людиною, дали потужний заряд впевненості у нашій перемозі і у вірності обраного шляху. Але дякуємо ми перш за все за вчинок Михайла. Він особисто передав до фонду 1 мільйон гривень. Це частина грошей, яку зібрали на його лікування українці. Згодом усі витрати на реабілітацію взяв на себе ФК "Шахтар", тож Михайло вирішив допомагати зібраними коштами іншим. Родини загиблих футбольних фанатів серед них. Ще раз дякуємо за вчинки, гідні справжніх героїв і підтримку, яка не перестає дивувати та надихати. Разом ми неймовірна сила!", - йдеться в інстаграмі "Трибуни героїв".

Статті

Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Всі статті