ФОТОФАКТ. Партизани Щастя побажали окупантам "щастя"

В окупованому Щасті на Луганщині з’явились листівки, у яких партизани нагадали окупантам і колаблорантам, що Щастя – це Україна. Відповідні фото розмістив журналіст Олексій Артюх у своєму Телеграм-каналі 10 серпня.


"Кожен, хто прийде на "референдум", нестиме відповідальність відповідно до законодавства України", – йдеться у листівках, прикрашених державним гербом України.



Україна, Луганська область, Щастя, серпень 2022 року

Раніше повідомлялось, що партизани нагадали колаборантам з Рубіжного про їхню долю, а мешканцям і окупантам Лисичанська – що "Лисичанськ – це Україна!"

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті