Екс-президент РФ Медведєв заявив, що сам факт існування України "буде постійним приводом для відновлення військових дій"

Росія здійснюватиме агресію проти України доти, доки повністю не знищить її державність і не анексує всі її землі. З такою заявою виступив одіозний російський політик, експрезидент РФ Дмитро Медведєв.

"Існування України смертельно небезпечне для українців... Я говорю про будь-яку, абсолютно будь-яку Україну", - написав він у себе в Телеграм.

На думку українофоба Медведєва, "наявність самостійної держави на (нібито - "ОстроВ") історичних російських територіях тепер буде постійним приводом для відновлення воєнних дій... Хоч би хто стояв біля керма ракового новоутворення під ім'ям Україна, це не додасть легітимності її правлінню і правової спроможності самій "країні". А отже, ймовірність нової сутички зберігатиметься невизначено довго. Практично завжди. Ба більше, існує стовідсоткова ймовірність нового конфлікту, які б папірці про безпеку не підписував Захід із маріонетковим київським режимом", - не приховує він реваншистських планів країни-агресора.

За логікою Медведєва, українці повинні відмовитися від України і стати частиною "великої спільної держави", яку вони не дуже люблять, але в якій росіяни не будуть їх вбивати.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті