Десять людей загинули та ще 23 постраждали внаслідок негоди в Україні

Десять людей загинули та ще 23 особи, серед яких є діти, постраждали у Києві та трьох областях України внаслідок негоди. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко 28 листопада у Телеграмі.

"Внаслідок ускладнення погодних умов загинули 10 людей – на Одещині, Харківщині, Миколаївщині та у Києві. 23 людини постраждали, серед них є 2 дитини", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, в Одеській області рятувальники залучалися до допомоги 254 рази. Відбуксовано 849 автомобілів, зокрема 24 автобуси та 17 автомобілів екстреної допомоги. Надано допомогу 2498 людям, зокрема 162 дітям. П'ятеро людей через негоду загинули, ще 15 постраждали.

У Миколаївській області підрозділи ДСНС виїжджали на виклики 66 разів, відбуксували 144 автомобілі. Двоє людей загинули, ще двоє постраждали.

Наразі вісім автодоріг на Миколаївщині та Кіровоградщині залишаються перекритими для руху.

Знеструмлені 411 населених пунктів у 11 областях.

Раніше повідомлялося про п’ятьох людей, які загинули на Одещині внаслідок негоди.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті