Через негоду на Одещині загинули 5 людей — Зеленський

Через жахливі погодні в Одеській області загинуло п'ятеро людей. Про це заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 27 листопада.

"На жаль, станом на зараз є загиблі. Найбільше – в Одеській області, пʼять людей", - зазначив Зеленський.

Також президент додав, що внаслідок негоди постраждало щонайменше 19 людей.

За інформацією Володимира Зеленського були знеструмлені майже 1500 населених пунктів у 17 областях. Усюди працюють енергетики над відновленням постачання.

"Щойно це буде можливим, кожне місто, кожне село отримає електрику. Наразі тільки з боку ДСНС України працюють цілодобово сотні людей, сотні одиниць техніки. Допомагає Національна поліція, Національна гвардія, залучені комунальні служби", - зазначив Зеленський.

Президент подякував волонтерам, які підтримують людей у громадах, та особливо відзначив весь колектив ДСНС України, Національної гвардії та Національної поліції, зокрема, надзвичайників Одеського регіону.

Також Зеленський у відеозверненні повідомив про важливу розмову зі Спадкоємним принцем Саудівської Аравії.

"Ми обговорили ситуацію на Близькому Сході, актуальні події та перспективи. Розвиток наших двосторонніх відносин та спільну роботу заради повної реалізації Формули миру. Саудівська Аравія дуже допомагає на цьому напрямку, і я вдячний за це", - зазначив президент.

Як повідомлялось раніше, Зеленський обговорив з головою ЄК перемовини щодо вступу до Євросоюзу.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті