Асоціація родин захисників «Азовсталі» запустила флешмоб для повернення героїв додому

Асоціація родин захисників «Азовсталі» запускає в Instagram флешмоб для повернення всіх захисників додому. Про це Асоціація родин захисників «Азовсталі» повідомила у Телеграм.

"Асоціація родин захисників «Азовсталі» закликає у цей день долучитися до мирного одиничного флешмобу: кожен пише на А4-А3 слова підтримки: «я на тебе чекаю», «ти мені/нам потрібний/потрібна», «чекаю твого повернення», «чекаю героїв «Азовсталі» додому», «чекаю (ім‘я людини), бійця 4308, додому». Гуляючи містом, робимо вертикальне фото та відмічаємо Асоціацію в сторіз в Інстаграмі.

Навіть, якщо ваша кохана людина повернулась, але його/її побратими ні, – це важлива ініціатива підтримки", - йдеться у повідомленні.

Дедлайн флешмобу: без дати – триває до повернення останнього захисника «Азовсталі» з полону.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті