1937 рік повернувся! Дякуйте Порошенко, Авакову, Матіосу та своєму мовчанню...

Поки всіх патриотів ця рошено-путінська влада не вб'є, то не заспокоїться! А після виборів, коли мальдівська Лоліта вже легально передасть владу кремлю, то патриотів будуть вбивати вдома, разом з сім'ями, як було на Донбасі, в Грузії... А ті хто мовчить, знайте, що після сфальсифікованих виборів в країні буде сплошний Дамбас, а як там живеться - попитайте у тих, хто виживає у тому гетто та приміряйте до себе...

 До чого ми вже дійшли, до якого рівня беззаконня і диктатури?! 09.08.2018 сильно побили під Лук‘янівським СІЗО Юрія Кармазіна, народного депутата трьох скликань, заслуженого юриста України і просто розумну, заслужену та поважну в Україні людину чи то спецпризначенці, чи то Національна гвардія. За словами Кармазіна, вони були в масках і при повній амуніції.

Юрій Анатолійович є адвокатом командира «Торнадо» Руслана Оніщенка. І коли в Лук‘янівці почалася «заворушка» організована Матіосом-Аваковим с одобрям мальдівської Лоліти та прибули спецпризначенці, він поїхав розібратися, що відбувається. По дорозі він зателефонував начальнику Лук‘янівки та повідомив, що хоче зустрітися з Оніщенком, на що той дав йому добро. Але, на місці, спецпризначенці до Лук‘янівки його не пропустили, а через хвилину ще й почали бити, очевидно отримавши вказівку від «вищого керівництва». Його били в обличчя (пошкодили щелепу), били по ногах, потім ззаду сильно вдарили чимось твердим по голові, після чого він втратив свідомість і упав на асфальт. Друзі, які були поряд, викликали швидку. Відвезли його в нейрохірургію. 

Тобто, представники правоохоронної системи держави били Адвоката, людину, при виконанні своїх службових обов‘язків, юриста, практично свого колегу, якщо так можна сказати про цих «виродків».

Юрій Анатолійович скаржиться на сильний біль в голові, постійну нудоту і втрату пам‘яті. Каже, що нічого, що відбувалося після побиття, не пам‘ятає. 
Каже, що взявся за справу Торнадо після того, як дізнався, що Руслана Оніщенка збираються знищити фізично, а хлопців посадити надовго. Хоча, за його словами, утримують їх у СІЗО абсолютно безпідставно і протизаконно. Що справа грубо сфальсифікована, з численними порушеннями законодавства.

Якщо вже такий дикий бєспрєдєл чиниться до таких шанованих людей, як Кармазін, то що говорити про всіх решта?! Дожилися ми, домовчалися, що далі вже нікуди. Що з нами, люди?! Чому мовчимо, коли дізнаємося найстрашніші речі: як завався Крим та Донбас,  як робилися котли в Ілловайську та Дебальцево, як здавався Донецький аеропорт, як барига продає на фронт несправні швидкі та гармати за величезними цінами, як садять та вбивають патріотів та добровольців?!!! Коли схаменемося?! Чи не пізно буде?! 

12 тісяч бійців АТО сидять у в'язниці, вони незаконо засудженні по фальсифікованним справам, 24 тисячі знаходяться під слідством і у який момент можуть попасти за грати!

[COLOR=#666666]Згідно останній інформації, хлопців з Торнадо сильно поламали фізично, розвизли по області та кинули по карцерам, продовжують далі над ними знущатися та не надавати медичній допомоги![/COLOR]

[COLOR=#666666]1937 рік повернувся! Дякуйте Порошенко, Авакову, Матіосу і іншій сво та своєму мовчанню...[/COLOR]

[COLOR=#666666]P.S.[/COLOR]
[COLOR=#666666]На 10.08.18 р.[/COLOR]
Руслан Онищенко в Білій Цeркві, хлопці, на Аскольдова, двоє в Бучі, один в Мартусівці.
Всі в карцeрах. Дужe побиті. Потрeбують мeд.допомоги.
Оголосили голодування, що дуже небеспечно в такому стані.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи