За 5 років всі школи області планують підключити до інтернету на Прикарпатті

Півтора мільйони щорічно виділятиметься з обласного бюджету на комп'ютеризацію шкіл Івано-Франківської області, - повідомляє "Обласне радіо".

1,5 мільйони виділяють щороку для забезпечення загальноосвітніх шкіл першого-другого ступенів стаціонарними навчальними комп’ютерними комплексами, а першого-третього ступенів — мультимедійними класами. До 2015 року передбачається замінити у школах застарілу комп’ютерну техніку і забезпечити каналами зв’язку і підключення до Інтернету.

Програма розвитку освіти Івано-Франківщини передбачає створення комп’ютерної мережі загальноосвітніх навчальних закладів з метою відпрацювання новітніх високоефективних інформаційних технологій навчання.

До 2015 року в навчальних закладах буде сформовано єдиний інформаційний простір. Крім того, в області буде створено регіональну освітню карту — інформаційне середовище — для навчання дітей-сиріт і дітей з обмеженими можливостями.

Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи