З робочою поїздкою у Франції побувала делегація Тернопільщини



Делегація Тернопільщини побувала з робочою поїздкою у Франції, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської ОДА.


Метою поїздки було поглиблення торговельно-економічного співробітництва, обміну досвідом та налагодження прямих контактів між підприємцями області та Французької Республіки.

Під час перебування у Парижі члени делегації, очолюваної начальником управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації Василем Кравцем взяли участь в Міжнародній виставці будівництва BATIMAT.

Варто зазначити, що на  території виставки (7 секторів площею 135 тис. кв. м)  було представлено експонати та зразки виробничо-технічного обладнання виробників з 48 країн світу. За час проведення виставку відвідали понад півмільйона осіб, з них 35% - підрядники-забудовники, близько 20% - архітектори, 18% - продавці будівельної техніки, дистриб’ютори.

Члени тернопільської делегації (а серед них були і представники підприємницького сектору області) провели ряд переговорів з учасниками виставки – експонентами машино-технічної продукції. Зокрема,  на предмет налагодження партнерських стосунків та комерційних контактів.

Також учасники делегації провели зустріч з представником торгово-економічної місії Посольства України у Французькій Республіці паном Петром Громом, обговорили перспективи налагодження співпраці Тернопільської області з регіонами Французької Республіки не лише у сфері економіки та торгівлі, але й культури, освіти, науки.

У процесі переговорів з представниками компаній-експонентів здійснено обмін контактними адресами, отримано умови поставки відповідних видів технічного обладнання, обговорено можливості налагодження партнерських стосунків з підприємницькими структурами Тернопільської області. Окремою позицією обговорено питання налагодження коопераційних зв’язків з однотипними підприємствами області.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи