Вишиванюк: Працюватиму з Януковичем до 2020 року

11 лютого після повернення в київський аеропорт Бориспіль із відрядження з Швеції та Норвегії голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк прокоментував поширені в ЗМІ останнім часом чутки щодо можливого призначення Нестора Шуфрича на посаду голови Івано-Франківської ОДА, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

Михайло Вишиванюк переконаний, що всі чергові чутки щодо його відставки – це інсинуації «з метою дестабілізувати ситуацію в області».

"Мене і в минулу каденцію всі 8 років неодноразово знімали з посади, і що? – зазначив голова Івано-Франківської ОДА. - Я буду працювати разом з Президентом України, Віктором Федоровичем Януковичем, до 2020 року. А всі чутки навколо призначень когось на посаду голови Івано-Франківської ОДА, ще раз кажу - це абсолютна нісенітниця та інсинуація з метою дестабілізувати ситуацію в області."

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи