Всеукраїнський піротехнічний фестиваль завітає і до Львова

У Львові відбудеться грандіозний піротехнічний спектакль, - повідомляє "Об'єктивно".

В Україні триває серія грандіозних піротехнічних спектаклів. Феєрверк-тур розпочався 22 серпня і завершиться 19 вересня у Львові. Як наголошують організатори, це самостійне шоу, абсолютно нового формату - справжній піротехнічний спектакль «Навколо світу за 60 хвилин».

Отож, піротехнічний спектакль відбудеться у шести містах України - Ялті, Києві, Донецьку, Чернігові, Черкасах і Львові. У деяких містах глядачі вже «побували» у 12 країнах світу - побачили 12 піротехнічних композицій, синхронізованих з акордами національної музики різних країн. 19 вересня цю нагоду матимуть львів’яни.

Організатори наголосили, що шоу - це не просто традиційний висотний феєрверк. Кожен постріл – окремий елемент піромузичного ансамблю заздалегідь прописаною комп'ютерною програмою. І воно пройде у форматі концерту.
Як запевнили організатори, це новий для України формат відпочинку і розваг. І сподіваються, що відвідування такого заходу стане хорошою традицією для українців.

До речі, шоу проходить у рамках підготовки української команди піротехніків «Танець вогню» до Міжнародного фестивалю феєрверків, який відбудеться в Каннах в 2010 році. Саме глядачі вибиратимуть, якою композицією команда представить Україну на найпрестижнішому піротехнічному шоу в Європі. Треба наголосити, що Україна вперше бере участь в цьому престижному конкурсі.

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи