Від початку місяця з Тернополя не вивозять сміття, бо селяни заблокували сміттєзвалище

З Тернополя від минулої суботи не вивозять сміття. Це стало причиною скликання на сьогодні, 6 серпня, позачергової сесії міської ради, - повідомляє "ЗІК".

Позачергова сесія міськради відбувається у селі Малашівцях Зборівського району (у цьому селі розташоване сміттєзвалище). Власне, на порядку денному розглядають одне питання – про надзвичайну ситуацію щодо Малашівського сміттєзвалища.
Річ у тім, що мешканці згаданого і прилеглих до сміттєзвалища сіл заблокували дорогу й не пропускають машини з відходами. Селяни вимагають закрити смітник.
Офіційно ж Малашівське сміттєзвалище закрите ще з 1997 року. Тернопільська влада мала б знайти місце для нового полігону для відходів. Неодноразово вели мову про необхідність будівництва сміттєпереробного заводу. Проте до цього часу питання залишалося не вирішеним. А селяни вже не перший раз висловлюють свій протест.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи