В Україну екстрадовано прикарпатця, якого півтора року розшукував Інтерпол

В Україну екстрадовано жителя Івано-Франківщини, якого розшукували пітвора року з допомогою Інтерполу.

Як повідомили «ОстроВ» в обласному управлінні міліції, 26 травня в Україну з Угорщини екстрадовано 28-річного мешканця Долинського району Івано-Франківської області, який півтора року перебував у міжнародному розшуку за хуліганство з застосуванням зброї.

Спершу чоловік переховувався на території Чехії, а згодом в Угорщині.

У грудні 2009 році біля одного з кафе райцентру Долина зловмисник заподіяв тілесних ушкоджень зі застосуванням зброї іншому чоловіку. Затриманий перебував на підписці про невиїзд, однак зігнорував вимогами міри запобіжного заходу і втік за межі держави.

Кримінальну справу проти зловмисника направлено до суду. Згідно з санкціями ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України суд має підстави призначати підозрюваному покарання з позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

За ініціативою прикарпатської міліції сьогодні в Італії та Чехії затримано шістьох мешканців Прикарпаття, яким раніше були висунуті звинувачення у вчиненні злочинів на території області, однак підозрювані втекли за межі України. Щодо громадян триває процедура про їх екстрадицію.

Загалом від початку року працівники міліції в Івано-Франківській області затримали понад 150 осіб, які з метою уникнення відповідальності за скоєні кримінальні діяння переховувалися від слідства і суду.

Статьи

Луганск
20.05.2024
14:53

Почему опыт психиатров Луганщины изучают коллеги из стран НАТО

...После войны в Украине будет около 5 миллионов комбатантов, которые будут нуждаться в услугах по психиатрии и психосоциальной поддержке.
Донбасс
19.05.2024
18:44

"Единая Россия" в Луганске заставила школьников собирать мусор. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса хвалили местные власти и сами себя. Получалось не очень. Иногда приходилось манипулировать заголовками и делать вид, что "все идет по плану". "Большой брат" тоже вставлял свои пять копеек, пытаясь...
Страна
18.05.2024
13:54

Увольнение за "связи" с людьми в оккупации: Зеленский не поддержал идею нардепов

Если раньше о его "связях" с родственниками, которые проживают в оккупации, знали только близкие друзья, то теперь он обязан об этом сообщить своему руководству. В противном случае – его могут уволить.
Все статьи