У Ростовській області РФ розшукують учасника "СВО", який жорстоко вбив двох фермерів із відрізанням вух

У російській Ростовській області поліція розшукує 32-річного учасника війни проти України Артема Букотіна за підозрою в жорстокому вбивстві двох фермерів, - пише низка росЗМІ та пабліків.

Зазначається, що 2 квітня 41-річний головний інженер сільськогосподарського кооперативу "Верхоломівський" Андрій Лікольд і співробітник кооперативу 52-річний Юрій Московій приблизно о 16:30 виїхали з хутора у напрямку в бік Волгодонська. Андрій Лікольд був за кермом "Міцубісі Аутлендер" білого кольору, Юрій Московий - за кермом ВАЗ-21200 сіро-зеленого сріблястого кольору. З цього часу вони перестали виходити на зв'язок.

Родичі зниклих чоловіків одразу звернулися до поліції. Поліцейські почали прочісування околиць хутора Верхоломів і прилеглих до нього полів. І 4 квітня були зроблені страшні знахідки.

У річці Сал виявлено втоплені автомобілі, що належали зниклим напередодні двом жителям хутора Верхоломів. Понівечені вбивцями тіла зниклих Андрія Лікольда і Юрія Московія також виявили в річці Сал.

За словами джерела "Блокнота", з багажника "Міцубісі Аутлендер" було витягнуто тіло Андрія Лікольда. Спотворене тіло було зв'язане по руках і ногах. Вбивця або вбивці перерізали Андрію Лікольду горло і відрізали вуха. За 200 метрів від "Міцубісі" в річці Сал було виявлено і ВАЗ 21200 Юрія Москового. Тіло Юрія Москового знайшли трохи пізніше і не в машині, а в річці.

Разом із Букотіним розшукується високий чоловік зі світлим волоссям, який може представлятися Олексієм, випливає з орієнтування на підозрюваних.

Відомо, що Букотін воював в Україні з вересня по грудень 2022 року і з січня по березень 2023 року і навіть отримав медаль "За відвагу".

Як пише ТКГ "Агентство", у Букотіна раніше вже були проблеми із законом. Він був судимий за викрадення машини 2014 року, випливає з даних витоків. Також у 2003 році мешканка селища Зімовники заявила в міліцію про те, що Букотін (йому на той момент було 11 років) примушував її восьмирічного сина до анального сексу.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті