У Тернополі батько-садист катував 4-річну дитину

У Тернополі через п’янство батьків впродовж двох днів 4-річна дитина страждала від нестерпного болю закритого перелому ноги . Дівчинка боялась заплакати, бо батьки часто наказували та карали дитину за різні дрібниці побиттям, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

Як встановили місцеві правоохоронці,.після спільно розпитої пляшки, подружжя з’ясовувало взаємини. В пориві гніву батько-садист  почав  жорстко бити дружину, котра і подзвонила у  міліцію.

Прибувши, правоохоронці викликали швидку дівчинці, нога якої, внаслідок перелому, посиніла і розпухла. Дитину з матір'ю госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Медики констатували закритий перелом лівої гомілки. Наразі дівчинка перебуває у лікарні.

Правоохоронці збирають матеріали, аби порушити проти чоловіка кримінальну справу за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень і притягнути подружжя до відповідальності за злісне невиконання батьківських обов'язків.

З’ясувалося також, що жінка та чоловік вже мають судимості за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а останній ще й за те, що спричинив смерть рідній матері.

Статьи

Луганск
15.05.2024
10:14

"Секретная биолаборатория" из Рубежного перешла на новую модель работы в Киеве

Препаратами, с выпуска которых компания начала свою деятельность в 1991 году, были нитроглицерин и изосорбида динитрат - малотоннажные технологически сложные активные фармацевтические ингредиенты
Донецк Страна
14.05.2024
22:04

Неестественная смерть и искусственная жизнь органов власти оккупированных общин

"Прекращение Донецкого областного совета в связи с образованием областной военной администрации действующим законодательством не предусмотрено"
Мир
14.05.2024
08:55

«Прямого штурма Харькова, судя по всему, не предусмотрено». Российские СМИ об Украине

Во-первых, деньги воруются, это не секрет. Во-вторых, возведением сооружений занимаются либо инженерные войска, которых уже практически не осталось, либо частные организации. Последние часто связаны с городскими администрациями прифронтовых...
Все статьи