У Криму закликали не годувати «бандерівців»

Вчора, 22 червня, в Сімферополі активісти «Русского общества Крыма» роздавали листівки із закликом до кримчан не купувати товари, вироблені на Заході України, - повідомляє «Gazeta.ua».

Листівки, із закликом не купувати такі товари, вироблені на Західній Україні, як пиво «Львівське», молочні товари фірми «Галичина» і мінералку «Моршинську», роздавали на Центральному та Куйбишевському ринках, площі Радянській.

«Ми поставили по активісту також в Саках і Білогірську. Ми вирішили провести нашу акцію для того, щоб дати нашу відповідь бандерівцям, які принижували наших ветеранів у Львові. Мітинги і ходи - це добре, але дуже дієво, на наш погляд, покарати наших західноукраїнських «друзів» рублем», - повідомив заступник голови «Русского общества Крыма» Павло Шперов.

«Найпростіший спосіб - це не купувати їхні товари. Тоді вони задумаються, чи варто їм проводити подібні акції надалі, і чи варто з нами сваритися. Вони це зрозуміють - зрозуміло, перший час будуть глузування, вони вирішать, що це чергова піар-акція, розрахована на 2-3 дні, але ми будемо проводити її доти, поки повністю не витиснемо з Криму бандерівські товари. Ми створимо список конкретних товарів, і будемо добиватися своєї мети», - наголосив він.

Нагадаємо, 22 червня, о четвертій ранку у Донецьку на вершині одного з териконів шахти ім. Челюскінців шахтарі-пенсіонери спалили прапори фашизму та більшовизму.

Статьи

Мир
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Украине практически никому не нужен». Российские СМИ об Украине

Китай прямо заинтересован в том, чтобы война длилась как можно дольше, поскольку это гарантирует санкционную блокаду России со стороны Запада, что делает Поднебесную едва ли не единственным безальтернативным рынком сбыта российского сырья.
Луганск
20.05.2024
14:53

Почему опыт психиатров Луганщины изучают коллеги из стран НАТО

...После войны в Украине будет около 5 миллионов комбатантов, которые будут нуждаться в услугах по психиатрии и психосоциальной поддержке.
Донбасс
19.05.2024
18:44

"Единая Россия" в Луганске заставила школьников собирать мусор. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса хвалили местные власти и сами себя. Получалось не очень. Иногда приходилось манипулировать заголовками и делать вид, что "все идет по плану". "Большой брат" тоже вставлял свои пять копеек, пытаясь...
Все статьи