У книговидавництві не треба брати прикладу із західних країн — експерт

Відомий американський експерт бізнесу Андріан Сливоцький вважає, що у книговидавництві не треба брати прикладу із західних країн, — повідомляє кореспондент «ОстроВ». 

«Дуже часто кажуть робіть так, як на заході. В цьому випадку я мушу сказати, що на заході нема геніальних відповідей», — сказав Андріан Сливоцький сьогодні під час прес-конференції у Львові.  

За його словами, в США зараз спостерігається занепад інтересу до читання, зокрема у віковій категорії 20-30 років.  

Андріан Сливоцький вважає, що потрібно знати думку читачів, вивчати її, однак в більшості випадків автори та видавництва «творять книжку, випускають її і моляться, щоб хтось її купив». 

«Ви знаєте авторів, вони дуже цікаві люди, вони мають велике коло зацікавлень, але вони рідко питають читача, яке є коло зацікавлень читача. Ті автори, які дивляться на ці два кола і зосереджуються на перехрестю, мають колосальний успіх», — сказав він.  

Адріан Сливоцький (США) — один з найвідоміших українців у світі бізнесу, автор світових бестселерів "Міграція цінності" та " The Upside" ("Прорив"). Один з найвизначніших фахівців сучасного менеджменту, директор компанії Oliver Wyman, колишній віце-президент, член ради директорів "Mercer Management Consulting, Inc.". 

Нагадаємо, що 17 Форум видавців у Львові триватиме 15-19 вересня.

Статьи

Луганск
17.05.2024
10:41

«Умные люди хранят свое мнение при себе». Луганский дневник

Если ты живешь по правилам, не пытаясь нарушать их, ты будешь жить нормально. Просто нормально. Может быть, плохо, а может быть, хорошо, но ты будешь жить. Если же ты замахнулся своим маленьким кулачком на систему, ты тоже будешь жить, но жить плохо.
Страна
16.05.2024
14:18

От идей к конкретным проектам: войне не удалось остановить бизнес Днепропетровщины

Прифронтовая Днепропетровская область вошла в тройку лидеров среди регионов по количеству новых бизнесов. За первый квартал 2024 года в области открыто почти 7 тысяч ФЛП. В то же время, за четыре месяца у региона есть экономические потери: здесь...
Страна
16.05.2024
10:35

Коломойский: разговор продолжается

Реанимировав старые обвинения в отношении совладельца группы "Приват" И.Коломойского, власть выложила свой последний и решающий козырь в диалоге с опальным олигархом. Но приведет ли это к желаемому результату – большой вопрос.
Все статьи