Тільки 400 тисяч людей безкоштовно вакцинують на Львівщині

На Львівщині безкоштовно вакцинують від грипу не 800 тис. людей, як заявляли раніше, а лише 400 тисяч, - повідомляє "ЗІК".

Кількість мешканців Львівщини, яких планують вакцинувати від грипу коштом місцевих бюджетів, скоротилася вдвічі. За уточненими даними Львівської обласної СЕС, до так званих декретованих груп в області належать не 800 тис., як було заявлено раніше, а 400 тис. осіб. Зокрема, про це сьогодні, 19 листопада, у коментарі ЗІКу повідомив головний державний санітарний лікар Львівської області Роман Павлів.
«Ми говоримо лише про кількість людей, яких доцільно щепити. Уточнивши дані, ми з’ясували, що це не 800 тис. (це було разом зі студентами, які не належать до декретованих груп), а понад 400 тис. людей», – повідомив Павлів.
З його слів, розрахунки, наведені раніше, були загальними.
Павлів повідомив, що пропозиції щодо проведення вакцинації подані до Львівської ОДА, далі їх розглядатиме Львівська облрада. З його слів, скільки саме доз і яких вакцин буде закуплено, вирішуватимуть органи місцевої влади.
Скільки на це потрібно коштів, Павлів відповісти не зміг. «Ми не можемо сказати, скільки потрібно коштів: залежно яка вакцина», – зазначив він.

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи