Тернопільські пожежники - найкращі

У змаганнях з пожежно-прикладного спорту перемогли тернополяни, - повідомляє “Тернопільська правда”.

На Закарпатті відбулися змаганнях з пожежно-прикладного спорту на першість Львівської залізниці. За інформацією прес-центру Львівської залізниці, схожі змагання відбуваються на залізниці раз у два роки. Цьогоріч у кожному з чотирьох загонів Львівської магістралі сформували команду найкращих спортсменів.

                           
Змагалися залізничники у п’яти видах пожежно-прикладного спорту. Передусім чоловіки мусили подолати 100 метрову смугу з перешкодами. Найкращою у цьому виді спорту була команда Львівського загону. А в змаганнях з підйому на висувній та штурмовій драбині на башту більш вправними виявилися бійці Тернопільського загону.

У пожежній естафеті переміг Львівський загін.

Зволікання та неточне бойове розгортання під час пожежі можуть вартувати життя людей, відтак вправність у цьому виді змагань свідчить про високу професійну підготовку. Найкраще з ним впоралися залізничники зі Здолбунова, що на Рівненщині. А в загальному заліку команда Тернопільського загону здобула перемогу.

Переможці отримали диплом, кубок і грошову винагороду. Друге місце посіла команда Івано-Франківського загону. Тепер з усіх загонів відберуть найкращих спортсменів і сформують збірну команду. У вересні вона відстоюватиме честь Львівської магістралі на змаганнях з пожежно-прикладного спорту на першість «Укрзалізниці», повідомила «Тернопільська правда».

Статьи

Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Все статьи