Сирський та Умєров ознайомилися з новітніми розробками українських виробників озброєння

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський і міністр оборони України Рустем Умєров ознайомилися з новітніми розробками від українських виробників озброєння, серед яких є роботизовані комплекси. Про це Сирський повідомив у Фейсбук 7 квітня.

"Разом із міністром оборони Рустемом Умєровим вкотре знайомилися з новітніми розробками від українських виробників. Вмотивовані технічні команди постійно працюють над покращенням своїх продуктів, що вже застосовуються у військах, та розвивають стартапи на підставі поставлених нами завдань для досягнення тактичних та оперативних цілей", - написав Сирський.

"Йдеться не лише про дрони наземного та повітряного базування, а й про роботизовані комплекси, що можуть виконувати завдання (розмінування), дистанційно керовані ударні платформи, та інші розробки, які ми з вами незабаром ще тільки побачимо в роботі. Відчують їх і наші вороги", - зазначив головнокомандувач.

Також він додав, що незабаром бойові роботизовані платформи будуть масово брати участь у бойових діях.

Нагадаємо, у РНБО заявили, що кількість української зброї, якою можна бити по тилу окупантів, зростає щомісяця

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті