Свободівців не пропустили до Януковича



Спецпідрозділ "Беркут" не пропустив до Президента України Віктора Януковича учасників акції протесту, організованої ВО "Свобода" проти чинного президента у Львові сьогодні, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі ВО «Свобода».

За інформацією прес-служби, "Беркут" і міліція оточили свободівців та відтіснили їх від проїжджої частини, а на місце протестувальників перед дорогою запустили регіоналів із державними прапорами та гаслами "Янукович – наш президент!".

Відтак свободівці показали на протилежній стороні вулиці театралізоване дійство, головними дійовими особами якої були: Цар Медвед, Холопи – Вітька Ялинкович, Калян Хазаров, Діма Собачник, Анька Разводчиця та Невільна преса.

Під час дійства „ліричні герої" — Холопи дарували Царю трубу, гроші, українську історію, а найголовніший Холоп – Ялинкович під „блатну" пісню "Поварую, перестану, всьо равно багатим стану" віддав Медведу Україну.

«Ми хочемо, щоб Янукович і ті, хто з ним, побачили, що Львівщина зустрічає їх не з короваями, що тут їм не раді. Ми зібралися, щоби висловити свій протест проти українофобської політики режиму Януковича», — сказала голова Львівської обласної організації ВО „Свобода" Ірина Сех.

Водночас голова Львівської ОДА Василь Горбаль заявив, що непатріотично зі сторони опозиційних політичних лідерів організовувати пікет в день, коли у Львові відбувається Рада регіонів. «Пікетування цього заходу є антидержавницькою акцією, спрямованою на те, щоб інвестиції у Львівську область не прийшли», — сказав він, повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської ОДА.  




Статьи

Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Все статьи