Створення ЦНАПу в Івано-Франківську – не PR-акція, а реальна робота місцевої влади, - заява

Відкриття в обласному центрі Івано-Франківська Центру надання адміністративних послуг – не передвиборча піар-акція, а прагнення створити максимально сприятливі умови для швидкого вирішення проблем мешканців міста, скоротити і спростити процедури отримання усіх необхідних документів та унеможливити будь-які корупційні дії з боку посадових осіб.  Про це заявив керівник Центру надання адміністративних послуг Руслан Панасюк, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

«Поставлені перед собою завдання – ми досягнули. Проте ми не зупинились на досягнутому та продовжуємо працювати над вдосконаленням умов», - зазначив Р. Панасюк.

Нагадаємо, в ЦАП об’єднано 10 муніципальних служб, Дозвільний центр та Реєстраційна палата, які надають адміністративні послуги згідно затвердженого Реєстру адміністративних послуг. Загалом ці служби надають 85 адміністративних послуг, за виключенням соціальних.

За перші 5 місяців роботи, послугами ЦНАПу скористалися понад 15 тисяч мешканців міста.

Довідка

Центр надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська запрацював 7 жовтня 2010 року.

Місто Івано-Франківськ є одним з чотирьох «пілотних міст» щодо впровадження концепції створення «універсаму послуг» в Україні.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи