Спільний українсько-естонський економічний форум пройде в Івано-Франківську

Естонський економічний форум відбудеться в Івано-Франківську, - повідомляє "ТРК Вежа".

Він покликаний налагодити ділову співпрацю підприємств України та Естонії. Темою Форуму буде міждержавні та міжрегіональні потоки товарів і капіталу, дотації на бізнес та досвід ведення бізнесу в Естонії.
Для участі у Форумі запрошуються керівники івано-франківських підприємств, які працюють у галузі деревообробки, будівництва, інформаційних технологій, комунікації, легкої промисловості, фінансів, інвестицій.
В рамках Форуму відбудуться ділові зустрічі, прес-конференція та презентації компаній з естонським капіталом, заначив начальник управління економічного та інтеграційного розвитку міськради Богдан Білик.
"Для нас єдиним досягненням є те, що ми домовилися з естонцями про проведення в нашому місті такого регіонального форуму. Такого, на якому могли би виступити і презентувати ту продукцію, яку естонські підприємства можуть виробляти спільно з нашими, як в них розвинутий малий бізнес, як вони створюють спільні підприємства і надають пільги в Естонії. І можливо в подальшому використати цей досвід в нас. А також це можливість продемонструвати цю всю продукцію. Окрім того можливі варіанти створення спільних підприємств з нашим містом", - розповів Богдан Білик.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи