Швейцарці хочуть зробити Прикарпаття сировинним придатком?

В кінці жовтня на Прикарпатті пройде Швейцарська місія по розширенню імпорту, - повідомляє “БРІЗ”.

Голові Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайлу Вишиванюку Посольство України в Швейцарській конфедерації переадресувало листа за підписами члена виконавчого менеджменту «ОSEC» Франца Штаігера та керівника програми Служби розвитку Крістіана Бернета, в якому оголошено про «початок місії в лісоматеріальній та меблевій програмах».. Місія відбудеться в Івано-Франківській області 25-29 жовтня.

 

Зокрема, у згаданому листі сказано: «Завдання місії - розширення швейцарської підтримки імпорту «СІППО» (Швейцарська Програма Заохочення Імпорту) в Україні; фокусування на Івано-Франківській області на лісовому секторі в галузях лісоматеріалів та меблів; інформування підприємств щодо вимог ринку ЄС та Швейцарії; оцінка потенційних кандидатів на участь в програмі «СІППО», зокрема для приєднання до торговельно-виставкової програми».

Організацію місії уповноважено проводити ОН «ФОРЗА» (м. Ужгород).

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи