Щоб відремонтувати дороги, мер попросив допомоги у мешканців Івано-Франківська

Міський голова Івано-Франківська звернувся до керівників підприємств і простих мешканців міста за допомогою по відновленню доріг, - повідомляє "ОстроВ".

Наводимо текст звернення:

"Зважаючи на цьогорічну сувору зиму і, як наслідок, незадовільний стан міських доріг м. Івано-Франківська та відсутність у міському бюджеті достатнього обсягу коштів для одномоментного комплексного ремонту усього дорожнього господарства міста, міська влада звертається до Вас з пропозицією проявити ініціативу та допомогти рідному місту.

Меценатство завжди було в пошані та відповідно винагороджувалось. Якщо Ви бажаєте послужити рідному місту, зокрема, вклавши кошти або іншим чином долучитись до ремонту дороги чи тротуару біля власного житлового будинку, офісу чи підприємства, вся територіальна громада Івано-Франківська буде Вам щиро вдячна за такий внесок у розвиток міста.

Ми чекаємо на ініціативних підприємців та свідомих мешканців, які мають можливість і бажання допомогти у здійсненні ремонту дорожнього господарства міста. Якщо Ви маєте пропозиції – опишіть їх, будь ласка, та надайте у виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради.

Міська влада обіцяє гідно вшанувати усіх небайдужих мешканців Івано-Франківська, які долучаться до ремонту доріг і тротуарів у Івано-Франківську, встановивши пам’ятні таблички з іменами людей та назвами підприємств, установ, організацій, які долучились до ремонту конкретних вулиць міста. Таким чином, городяни знатимуть про своїх меценатів і благодійників, а наше місто стане ще гарнішим.

Сподіваємось на вашу підтримку та ініціативність".

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи