Очільники Сил оборони нагородили співробітників СБУ – з нагоди професійного свята – за заслуги на фронті

Очільники Сил оборони нагородили співробітників СБУ за заслуги на фронті з нагоди професійного свята Служби безпеки України. Про це повідом роли у Телеграм-каналі відомства 25 березня.

"Керівники Сил оборони привітали колектив Служби безпеки з 31-ою річницею з дня створення спецслужби і вручили відомчі нагороди співробітникам, – сказано в повідомленні. – У заходах взяли участь міністр оборони Олексій Резніков, начальник Управління державної охорони (УДО) генерал-майор Сергій Рудь і голова Держспецзв’язку, бригадний генерал Юрій Щиголь".

"Сьогодні ми разом служимо Україні, разом воюємо на фронті. Я знаю, наскільки великий вклад у нашу спільну боротьбу роблять хлопці та дівчата з СБУ. Я дякую всьому колективу Служби безпеки України! Від усіх учасників Сил безпеки та оборони – велика вам пошана і разом рухаємося до перемоги!" – наголосив Олексій Резніков.

Зазначається, що міністр оборони вручив 32 нагороди військовослужбовцям СБУ, серед яких "Знак пошани", вогнепальна зброя та медалі "За сприяння обороні", "Золотий Тризуб" і "За сприяння Збройним Силам України".

Керівник УДО відзначив вагомі здобутки Служби безпеки у справі здійснення державної охорони України і вручив співробітникам 12 відомчих відзнак.

"Бажаю, щоб кількість ваших бойових виходів завжди дорівнювала кількості ваших повернень із бойових завдань!" – підкреслив Сергій Рудь.

"Вистояти і вибороти Перемогу – наше спільне завдання. Усі складові Сил безпеки та оборони, вся країна, кожен з нас робить для цього все можливе і навіть неможливе.  Від імені військовослужбовців Держспецзв'язку хочу подякувати співробітникам СБУ за мужність і героїзм, за самовіддану і ефективну роботу заради майбутнього України. Переконаний, що наша взаємодія в питаннях захисту об'єктів критичної інфраструктури, протистоянні агресору, в тому числі і в кіберпросторі лише посилюватиметься", - додав голова Держспецзв’язку Юрій Щиголь.

У свою чергу голова СБУ, генерал-майор Василь Малюк подякував колегам із Сил оборони за взаємодію та співпрацю у захисті нашої держави та їхній особистий внесок у зміцнення її обороноздатності.

Окрім того, Василь Малюк вручив очільникам Сил оборони три Пам’ятні знаки "Хрест Пошани".

"Сьогодні ми спільно боремося з агресором – воюємо у найгарячіших точках фронту, знешкоджуємо внутрішнього ворога і тим самим робимо все, аби пришвидшити звільнення рідної землі! Разом ми сила! Разом переможемо!" – резюмував Голова СБУ.

Підкреслюється, що 25 березня 2023 року Служба безпеки України відзначає 31-шу річницю із дня свого створення.

Раніше повідомлялось, що СБУ затримала двох агентів РФ в Україні, один із них був інженером на "Мотор-Січ".

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті