Російське МЗС: Якщо французькі військові з'являться в Україні, вони стануть цілями для Збройних Сил РФ

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що російська армія почне бити по французьких військових, якщо Париж вирішить відправити їх в Україну. Про це вона написала 8 травня у своєму ТГК.

"2 травня Президент Франції Макрон заявив, що якщо російські війська "прорвуть лінію фронту" і "українська сторона звернеться з відповідним проханням", необхідно буде порушити питання про відправлення в регіон західних військ", - пише Захарова.

"Якщо французи з'являться в зоні конфлікту, вони неминуче стануть цілями для російських Збройних Сил", - додала представниця росМЗС.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті