Прикарпатські даішники патрулюють дороги із квітами

У досить оригінальний спосіб підійшли до святкування міжнародного жіночого дня працівники Івано-Франківської Державтоінспекції, - повідомляє “Малакава”.

В салоні кожного патрульного автомобіля, який ніс службу цими днями на вулицях Івано-Франківська - тюльпани та солодощі, а в зоні посиленої уваги – жінки за кермом.

Саме квіти та цукерки дарували інспектори ДАІ усім жінкам-водіям.

Як коментує заступник начальника УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області майор міліції Іван Петричук, такі приємні акції прикарпатська ДАІ влаштовує для жінок-учасниць дорожнього руху щороку.

В ДАІ навіть зізнаються, що це приємно робити , оскільки там не поділяють поширеної думки, начебто жінка за кермом – то щось неприроднє.

Як запевняє керівництво прикарпатської ДАІ, до наступних свят вартові безпеки на дорогах обіцяють також підійти із фантазією і вітати жінок ще оригінальнішими способами.

Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи