Понад 2 кг. марихуани вилучили у подружжя в Тернополі



У Тернополі працівники місцевого управління МВС України вилучили 2,4 кілограма марихуани. Про це «ОстроВ» повідомили в ЦГЗ УМВС України. В результаті проведення спеціальної операції затримано 38-річного чоловіка та 33-річну дружину.

Загалом упродовж минулої доби, 23 травня, до органів внутрішніх справ України надійшло 3726 заяв про злочини. Вжитими заходами 1428 (38,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - п'ять вбивств, дев'ять розбійних нападів, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 22 пограбування та чотири факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 7 осіб. У правопорушників вилучено три пістолети, обріз мисливської рушниці, одну одиницю саморобної вогнепальної зброї, гранату та 31 набій.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано чотири особи, у яких вилучено 3,4 кілограма наркотичних засобів.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано чотири особи, у яких вилучено 3,4 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 2783 особи.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 10 підозрюваних осіб.

Упродовж минулої тижня порушено 986 кримінальних справ за злочинами економічної

Статьи

Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Все статьи