Побори з працівників речового ринку в Івано-Франківську осідають в кишенях ділків?

Працівники речового ринку ТзОВ «Мальва» в Івано-Франківськ, пікетуючи міськраду, повідомили кореспондентів газети «Галичина» про побори, які щодня знімають з них і не оформляють документально.

Як скаржилися пікетники, вони щодня платять 18 гривень за квадратний метр землі й один долар за місце, ще 60 доларів щомісяця «хтозна за що» і тисячу доларів — за свою перереєстрацію. Більшість цих грошей, за їх словами, осідає в кишенях деяких ділків.

Сайт «Остров» повідомляв про пікетування Івано-Франківської міськради працівниками ТзОВ «Мальва», що протестували проти продажу земельної ділянки під речовим ринком.

Адміністрація ринку ТзОВ «Мальва» уклала договір  з асоціацією підприємців — фізичних осіб про викуп землі, який зобов’язав «Мальву» зберегти кількість робочих місць і не підвищувати рівень вартості оренди після реконструкції ринку. Пікетники стверджують, що голова їхньої профспілки не мав повноважень від їхнього імені підписувати документи, а підписавши їх, фактично сприяв конфліктові.

Статьи

Мир
11.05.2024
10:03

"Будущее украинского Донбасса выглядит все более мрачным". Западные медиа об Украине

...Китайцы, вероятно, решили, что угрозы Байдена были блефом. В марте 2023 года Си посетил Кремль, вызывающе демонстрируя солидарность с Путиным. Это оказалось переломным моментом в войне Москвы, фактически превратив конфликт в опосредованную войну...
Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Все статьи