П'ятикласники змагались на футзальному турнірі в Івано-Франківську

Цієї суботи у обласному центрі Прикарпаття відбувся великий дитячий турнір. Понад сто учнів п’ятих класів з десяти шкіл міста змагалися за перемогу у «Зимовому Кубку Sport.if.ua» з футзалу, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

Попри те, що кубками та медалями нагороджували тільки призові місця, але зі змагань ніхто не пішов незадоволеним, адже кожна школа-учасник отримала у подарунок 2 футбольних м’ячі, а також атрибутику від футзального клубу «Ураган».

Загалом же ж турнір видався надзвичайно цікавим і кожен поєдинок проходив у безкомпромісній боротьбі.

У фінальній серії плей-офф, до якої потрапили Українська Гімназія №1, ЗОШ №11, ЗОШ №24 та ЗОШ №22 напруга досягла свого апогею і до гри максимально підключилися батьки та тренери, присутні на змаганнях. В результаті рівної боротьби до фіналу потрапили ЗОШ№24 та №11, а третє місце розіграли «гімназисти» з ЗОШ №22. Саме останні здобули перемогу у «втішному фіналі» і отримали відповідний кубок та медалі.

Фінал виправдав себе на всі сто відсотків, адже п’ятикласники 24-ї школи після пропущеного голу змогли не тільки зрівняти рахунок, але за кілька хвилин до кінця матчу вирвати перемогу 2:1 і стати переможцями турніру.

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи