На Тернопільщині співробітниця банку привласнила понад 100 тис. грн.



На Тернопільщині прокуратура Збаразького району порушила кримінальну справу проти банкіра за привласнення понад 100 тисяч нривень. Про це «ОстроВ» повідомила прес-секретар прокурора області Леся Долішна.

Кримінальну справу порушено за фактом заволодіння чужим майном і службового підроблення, який виявили у відділенні одного з банків.

У ході слідства з’ясовано, що впродовж березня-грудня 2010 р. працівники банку підробили підписи 263 клієнтів в ордерах на видачу готівки та незаконно заволоділи їх грошовими коштами на загальну суму 100 тис. 370 грн.

Також з’ясовано, що винуватцем афери була старший контролер, яка друкувала касові ордери. Жінка уважно стежила за рахунками, з котрих давно ніхто не знімав готівку. Упевнившись, що клієнт забув про залишок грошей або просто не знає про них (наприклад, надійшла частина допомоги з Центру зайнятості), виписувала підроблені касові ордери. У документах вказувала іншу адресу одержувача, здебільшого сусідні села з тим, в якому сама проживала. Іншим працівникам банку отримання чужих грошей пояснювала просто: «Просив сусід, який сам не може за ними прийти». 

Статьи

Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Все статьи