На Прикарпатті запустять новий залізничний маршрут та відкриють хореографічну школу

В Івано-Франківську відкриють хореографічну школу Вадима Писарєва. Про це заявив губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванок, перебуваючи у Донецьку у рамках проекту „Схід – Захід” Благодійного фонду Вадима Писарєва „Творчий Олімп”, - повідомляє кореспондент «ОстроВ».

За його словами обмін творчими колективами двох областей буде продовжено.

Відкриття школи відбудеться 19 грудня.

Крім того, у грудні буде запущено новий залізничний маршрут Донецьк – Ворохта, що «дасть можливість мешканцям Сходу України відпочити на гірськолижних курортах Прикарпаття та ближче познайомитися із традиціями святкування Різдва у Карпатах».

„Ідея проекту „Схід – Захід” – одна із найзатребуваніших у країні. Ми надто далеко зайшли у пошуках різнобіжностей між частинами України. І давно вже пора займатися тим, що шукати не розбіжності, а спільне. Кращої ідеї, ніж ідея спільного мистецтва, важко придумати», - відзначив заступник голови правління Благодійного фонду Вадима Писарєва „Творчий Олімп” Владислав Дрегер.

На переконання художнього керівника камерного окрестру „HarmoniaNobile” з Івано-Франківської обласної філармонії Олега Герети, «так, як зближує музика, навіть політики не можуть зблизити» Він переконаний в абсолютному успіху таких проектів, як „Схід – Захід”.  

Зазначимо, що концерти Івано-Франківської обласної державної філармонії на Донеччині проходять із успіхом.

Статьи

Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Все статьи