На Прикарпатті грибники загубились в лісі

Ніч з неділі на понеділок двоє грибників провели в лісі в Рогантинському районі Івано-Франківської області, - повідомляє кореспондент “ОстроВ”.

У лісових хащах поблизу села Підвиння Рогатинського району (Івано-Франківська область) двоє рогатинців, чоловіки 38 та 40 років, провели ніч з 26 на 27 вересня. Вони пішли за грибами ще у неділю вранці, збилися зі стежки та заблукали. На щастя, одному із них вдалося зв’язатися телефоном із правоохоронцями, а ті вже повідомили про пригоду рогатинським рятувальникам.    

                           

Працівники пожежно-рятувальної служби та місцеві мешканці негайно розпочали пошуки заблукалих. Це виявилося непростим завданням, адже уже стемніло. На щастя, горе-грибники мали з собою продукти харчування та сірники. Близько опівночі до двох рогатинців приєднався ще один такий же невдаха, що також заблукав у лісі.

Заблукалих знайшли аж у понеділок, близько 08.00.

Статьи

Луганск
20.05.2024
14:53

Почему опыт психиатров Луганщины изучают коллеги из стран НАТО

...После войны в Украине будет около 5 миллионов комбатантов, которые будут нуждаться в услугах по психиатрии и психосоциальной поддержке.
Донбасс
19.05.2024
18:44

"Единая Россия" в Луганске заставила школьников собирать мусор. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса хвалили местные власти и сами себя. Получалось не очень. Иногда приходилось манипулировать заголовками и делать вид, что "все идет по плану". "Большой брат" тоже вставлял свои пять копеек, пытаясь...
Страна
18.05.2024
13:54

Увольнение за "связи" с людьми в оккупации: Зеленский не поддержал идею нардепов

Если раньше о его "связях" с родственниками, которые проживают в оккупации, знали только близкие друзья, то теперь он обязан об этом сообщить своему руководству. В противном случае – его могут уволить.
Все статьи