На окупованій Луганщині понад 5 тис абонентів п'ятий день залишаються без світла через негоду

В окупованих населених пунктах Луганської області понад 5 тисяч абонентів залишаються без електрики з 27 листопада через негоду. Про це повідомила так звана "пресслужба мінпаливенерго ЛНР" 1 грудня.

"Станом на 17:00 у республіці залишаються знеструмленими 5017 абонентів і 52 трансформаторні підстанції", - ідеться в повідомленні окупантів.

Уточнюється, що стихія розбушувалася в ніч із 26 на 27 листопада.

Тільки в Кадіївці, Ірміному та Алмазній станом на 30 листопада без світла залишалося 1263 абоненти. Крім того, як повідомив окупаційний "мер" Кадіївки Сергій Жевлаков, через сильні пориви вітру в Ірміному впало дерево на газопровід середнього тиску, унаслідок чого без газу залишилися 122 абоненти. 

Раніше повідомлялося, що окупований Первомайськ Луганської області залишився без води з 28 листопада

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті