На Львівщині визначили найбільших корупціонерів

В топ-четвірку найбільш корумпованих сфер в Львівській області цьогоріч потрапили ДАІ (68,4%), міліція (69,9%), судова система (71,1%) та прокуратура (63,3%), - повідомля "ЗІК".

Про це сьогодні, 22 червня, у Львівському прес-клубі реформ на презентації результатів третього загальнонаціонального дослідження стану корупції в Україні повідомила заступник директора проекту «Сприяння активній участі громадян в протидії корупції «Гідна Україна» Любов Паливода.
Водночас вона відзначила, що під час опитування у 2007 році мешканці області виокремили серед найбільших «корупційних» органів Митну службу України – 63,3 % опитаних респондентів вважали цю структуру найбільш корумпованою. Натомість цього року «митний контроль» не увійшов у перелік лідерів серед корупції.
«Цього року увійшло ДАІ. Можу відзначити, що як почали в державі говорити про реформу ДАІ, то довіра людей до цього була високою. Проте після запровадження нововведень у ДАІ люди побачили, що нічого не змінилося і рівень довіри до ДАІ знову впав», – прокоментувала Любов Паливода.

Статьи

Мир
11.05.2024
10:03

"Будущее украинского Донбасса выглядит все более мрачным". Западные медиа об Украине

...Китайцы, вероятно, решили, что угрозы Байдена были блефом. В марте 2023 года Си посетил Кремль, вызывающе демонстрируя солидарность с Путиным. Это оказалось переломным моментом в войне Москвы, фактически превратив конфликт в опосредованную войну...
Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Все статьи