На Львівщині умілець «клепав» на принтері талони техогляду



Умілець виготовляв на принтері талони техогляду автотранспорту в місті Дрогобичі на Львівщині, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у відділі зв’язків з громадськістю у Львівській області.

Працівники Державтоінспекції затримали в Дрогобичі вантажівку з підробленим техогляду . Через кілька годин було затримано ще одну вантажівку, яка належала тому самому підприємству, також з фальшивим талоном техогляду.

Вже наступного дня правоохоронці провели перевірку на території підприємства, вантажівки якого їздили по місту із підробленими талонами техогляду. На території фірми було виявлено фальшиві талони і на інших автомобілях підприємства.

«Провівши оперативно-розшукові заходи інспекторам ДАІ таки вдалось вийти на розробника цих талонів», — сказала підполковник міліції Світлана Добровольська.

Махінатором виявився місцевий мешканець, працівник цього ж підприємства, який вирішив заощадити кошти, виготовляючи на принтері підроблені талони технічного огляду для автомобілів.




Статьи

Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Донбасс
28.04.2024
19:38

Нам некуда возвращаться: в российской истории нет периода, который можно назвать моделью для построения государственности. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе главный "философ" оккупированного Донбасса Александр Ходаковский внезапно заявил, что никаких скреп в России не было и нет, что российская история, даже в изложении Путина, не дает никаких моделей для "можем повторить". Те есть,...
Страна
27.04.2024
09:00

Театр во время войны: восстановление и новые сцены

Как театры, несмотря на все трудности, работают, гастролируют и создают новые сценические площадки, рассказываем в материале.
Все статьи