Молодь залучатимуть до державотворення в Івано-Франківську

Першого лютого 2010 року в Івано-Франківську стартує проект «Банк ідей», - повідомили кореспондента "ОстроВ" в молодіжній адміністрації Івано-Франківської області.

Його організатори стверджують, що теза «залучення ідей та потенціалу молоді до процесу державотворення» з цього дня отримує право на життя. Адже саме з неї розпочинаються всі нормативні документи, які стосуються молодіжної політики.
Координатор проекту, в.о. заступника голови Молодіжної адміністрації Уляна Івасишин проінформувала: «Основна мета проекту – залучення ідей молоді до розбудови області, окремих громад, реалізація молодіжної політики в населених пунктах Прикарпаття.
Для того, щоб запропонувати свою ідею, необхідно її відповідним чином оформити (проблема, яку ідея вирішує, мета, зміст, очікувані результати) та надіслати листом на адресу Молодіжної адміністрації:
76004, м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 640, Молодіжна адміністрація або електронною поштою: ma2020@ukr.net ».
Організатори проекту розглянуть кожну ідею. Всі вони будуть донесені до керівників райдержадміністрацій та міськвиконкомів через районні молодіжні адміністрації та молодіжні міськвиконкоми. Найкращі та найцікавіші ідеї будуть втілені в життя. За словами Голови Молодіжної адміністрації Володимира Олійника: «Ідея «Банку ідей» виникла у зв’язку з тим, що неодноразово від молоді на адресу МА вже надходили різні ініціативи: «Молодіжний екологічний патруль», конкурс «ТОП-100 молодіжних лідерів Прикарпаття», конкурс «Молодий підприємець року», «Введення штрафів для винних у дитячому і підлітковому алкоголізмі», а 10 лютого відбудеться реалізація однієї з них – «Перший політслем в Івано-Франківську» на тему: «Моє ідеальне місто», що проводитиме ГР «Молодь за зміни»».

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи