Молодь відповість Януковичу за Бандеру і Шухевича на Тернопільщині

1-4 травня у лісовому масиві на кордоні Тернопільської та Рівненської областей, поблизу штабу УПА біля села Антонівці Молодіжний Націоналістичний Конгрес увосьме проведе всеукраїнську молодіжну теренову гру «Антонівці-Гурби 2010», - повідомляє "zaxid.net".

Лідер громадсько-політичного об’єднання «Українська справа» Олег Вітвіцький наголосив, що проведення цьогорічної теренової гри «Антонівці-Гурби» є прямою відповіддю української патріотичної молоді новій владі на її спроби позбавити звання «Герой України» провідників національно-визвольної боротьби Степана Бандери та Романа Шухевича.

"Історичні джерела та дослідження свідчать, що у квітні 1944 року на Волині в районі села Гурби відбулася одна з найбільших битв Української Повстанської Армії з військами НКВС. В пам’ять про цю героїчну сторінку сім років тому започаткована молодіжна теренова гра. У ній вже взяли участь понад дві тисячі молодих націоналістів з різних куточків України", – повідомив журналістам 10 березня на прес-конференції керівник Молодіжного Націоналістичного Конгресу Ярослав Іляш

Співголова оргкомітету, депутат Тернопільської обласної ради Михайло Ратушняк зазначив, що проведення теренової гри є прекрасним взірцем того, як потрібно вшановувати наше минуле. Не лише меморіальними заходами і урочистими академіями, а й реальними дієвими акціями, під час яких формується нова українська еліта. Він також вважає що підтримка молоді – найкраща "інвестиція" в розвиток нашої держави.

"Антонівці-Гурби-2010" пройдуть за підтримки громадсько-політичного об’єднання "Українська справа".

Статьи

Донбасс
05.05.2024
19:32

"Золотые яйца нашей элиты всё крепче сжимались твёрдой рукой кукловодов". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса напряженно работали в режиме фабрики фейков. Большое количество публикаций было посвящено трагедии 2-го мая 2014 года в Доме профсоюзов в Одессе. Местная пропаганда традиционно лживо рассказывала о тех...
Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Все статьи