Міжнародний українознавчий табір для молоді відбудеться на Львівщині



Міжнародний українознавчий  табір для молоді відбудеться на Львівщині з 16 по 29 серпня, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у прес-службі Львівської ОДА.  

Участь у таборі візьме молодь українського походження з Польщі, Румунії, Естонії, Башкортостану, Латвії, Сербії, Казахстану. 

З 16 по 22 серпня табір відбуватиметься на базі Нагуєвицької школи-інтернату в Дрогобицькому районі, а з 22 по 29 серпня — на базі Вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму у місті Львові.  

На Дрогобиччині учасники Міжнародного українознавчого табору оглянуть місця, які пов’язані з життям і творчістю Івана Франка.  

У Львові учасники відвідають Високий Замок, Шевченківський Гай, Личаківський цвинтар, експозицію Львівського історичного музею, а також візьмуть участь у святкових заходах з нагоди 19 -ї річниці Незалежності України, вивчатимуть українські пісні та вдосконалюватимуть знання з української мови та історії України. 

Програмою міжнародного українознавчого табору також передбачено зустрічі з відомими письменниками та громадськими діячами, ознайомлення з мистецтвом писанкарства.




Статьи

Страна
04.05.2024
10:00

Мобилизация в Крыму: заманивают деньгами и бесплатной землей

С 20 апреля оккупанты в Крыму начали более активную мобилизацию мужчин для войны против Украины. В частности, на территории полуострова работают мобильные мобилизационные бригады, размещаемые в публичных местах.
Донецк
03.05.2024
12:00

Фронт приближается. Покровск: уехать нельзя остаться

Линия фронта с каждым днем приближается, но мы сидим и чего-то ждем. У Покровска есть все шансы стать вторым Бахмутом или Авдеевкой. Может, уже пора искать более безопасное место?
Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Все статьи