Міліціонер з Прикарпаття збив жінку на пішохідному переході

Прикарпатський міліціонер скоїв наїзд автомобілем на жінку на пішохідному переході в Житомирі, - повідомляє “paralleli.if.ua”.

У Житомирі 16 листопада о 18.00 на одній з вулиць на нерегульованому перехресті сталася дорожньо-транспортна пригода. На пішохідному переході 26-річний водій автомобіля «Шкода-Октавіа» скоїв наїзд на 50-річну жительку м. Житомира, яка переходила проїжджу частину справа наліво по ходу руху автомобіля.

 

Як з’ясувалося, за кермом іномарки знаходився працівник одного з підрозділів УМВС України в Івано-Франківській області, котрий перебував у службовому відрядженні у м. Києві. Негайно на місце події виїхали працівники слідчо-оперативних груп Богунського райвідділу міліції м. Житомира, УДАІ, УМВС, а також представники прокуратури обласного центру.

Наразі потерпілу доставлено до травматологічного відділення Центральної міської лікарні з попереднім діагнозом – струс головного мозку.

Статьи

Страна
02.05.2024
10:41

Нефтяная мишень, или Что показали украинские атаки по российским НПЗ

Среди важных итогов: опасения западных союзников Киева, как и следовало ожидать, оказались беспочвенными. Экономический ущерб страны-агрессора тоже не настолько велик, как хотелось бы. Но это не главное.
Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Все статьи