Львівську міліцію “оштрафують” на 2 мільйони гривень?

Львівська облрада завтра перекине 2 млн. грн. з фінансування внутрішніх військ на шкільні автобуси, - повідомляє “Вголос”.

 

Завтра депутати Львівської обласної ради планують розглянути питання про внесення змін до «Програми з питань безпеки та правопорядку на період підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Як повідомив голова бюджетної комісії Ярослав Качмарик, йдеться про те, щоб 1,9 млн. грн. з фінансування цієї скерувати на придбання шкільних автобусів.

Він пояснив, що це питання було розглянуто комісією з питань контролю використання бюджетних коштів і винесено на сесію в частині зміни структури фінансування: кошти на фінансування заходів ГУ МВСУ у Львівській області планують скоротити на 900 тис. грн. та на фінансування заходів Внутрішніх військ у Львівській області – 1 млн. грн.

«Розглядаючи цю проблему, ми намагалися шукати державницький підхід. Ми не просто хотіли покарати когось, а хочемо спрямувати фінансовий ресурс на ту ж мету, тобто закупівлю транспортних засобів. Але депутати, які пропонували цей проект рішення вважають, що використання коштів через закупівлю шкільних автобусів буде більш ефективнимµ – розповів голова ЛОР Олег Панькевич.

Статьи

Страна
30.04.2024
23:00

Реформа высшего образования: революция или реанимация?

“Объединения университетов будут неизбежно. Те, кто объединятся сейчас, будут иметь возможность воспользоваться 1,5 миллионами долларов, которые нам предоставляет на каждое объединение Всемирный банк”
Мир
30.04.2024
16:45

«Имеем всё больше стимулов ускорить решение задач СВО». Российские СМИ об Украине

...Предложение должно идти только от американцев. Вообще договор будет гораздо шире. Нас интересует не только СВО. Нас интересует система глобальной безопасности, и взаимодействие с НАТО на территории Европы – лишь одна из частей.
Донбасс
29.04.2024
16:44

"Бесхозное имущество": как оккупанты будут отбирать жилье украинцев в "ДНР" и "ЛНР"

Простыми словами, забрать могут у тех, у кого есть недвижимость на оккупированной территории и все признаки, подтверждающие отсутствие эксплуатации недвижимого имущества.
Все статьи